Uw partner in laboratoriumapparatuur

 

Maakt u gerust een afspraak met een van onze Specialisten!

Wij komen graag bij u langs om alle opties met u te bespreken. 

Inrichting Laboratorium

 

Een laboratorium is niet af met alleen maar de juiste meubels. Het werkt pas als ergonomie, uitstraling, luchtbehandeling en veiligheid perfect met elkaar in balans zijn. Een plek waar mensen geïnspireerd en gemotiveerd raken. Als totaalinrichter maakt Lab-App op basis van uw wensen, veiligheidseisen én onze expertise uw ideale laboratorium.

Van kast tot tafel op en top Maatwerk!
Bij Lab-App bent u dus aan het juiste adres als het aankomt om meubilair voor de laboratorium inrichting. Vanaf het ontwerp tot het plaatsen van de meubels staan we graag voor u klaar. We hebben een groot assortiment aan producten, zodat er altijd een oplossing is die perfect past bij uw situatie. Als u speciale wensen heeft met betrekking tot het op maat laten maken van meubilair kunt u uiteraard altijd even contact opnemen. 

Functionaliteit en design in één meubel, in een werkruimte die naar uw wensen flexibel is in te delen. Met verplaatsbare en in hoogte verstelbare zuurkastbladen en elektra en mediavoorzieningen uit het plafond, in plaats van via kabels langs de wand en vloer. Meubels die multi-inzetbaar zijn of nét in die lastige hoek moeten passen. Het kan allemaal; Lab-App neemt al uw zorgen uit handen. Het enige wat wij nodig hebben, is een plattegrond en wij vertalen uw wensen in een laboratorium dat perfect op maat is.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

 

Zuurkasten:

Bij lang niet alle laboratoriumwerkzaamheden ‘met verhoogd risico’ is de inzet van een Euroline- of Smart System-zuurkast vereist. Vooral voor toepassingen waar een beperkte werkruimte is en geen appendages en elektravoorzieningen benodigd zijn, volstaat de opzetzuurkast prima. Ook is hij uitermate geschikt voor laboratoria waar behoefte is aan een grotere flexibiliteit van de werkplekken.

Kastenwanden:

Het representatieve, modulaire kastenwandprogramma van Lab-App kan aan elke opbergbehoefte voldoen. Zo kunt u zelfs de meest schaarse laboratoriumruimte economisch benutten. De standaard hoogte is 2015 m, maar met de bovenkasten kunt u een wand van maar liefst 2900 mm hoogte samenstellen. Naar wens kan Lab-App de kasten met een bovenaftimmering stofvrij op het plafond aansluiten.

Tafelsystemen:

Met het flexibele Variflex-systeem biedt Lab-App een unieke manier om een laboratorium in te richten, dankzij eenvoudig te verplaatsen en veranderen mediavoorzieningen. Doordat we tafels, (zuur)kasten, kranen- en elektrablokken en koppelingen voor dit systeem standaardiseren, kunnen wij Variflex-meubilair tegen lagere kosten produceren en installeren. Wilt u uw inrichting wijzigen? Wij hebben componenten zo gewisseld. Variflex bestaat uit een draagkrachtig aluminium plafondrooster, dat de basis vormt voor zowel de constructie als de media-infrastructuur.

Vul rechtsonder het formulier in en wij nemen spoedig contact met u op.