Laboratorium inrichting

Lab-App is de deskundige partner voor uw complete laboratoriuminrichting. Tijdens het gehele traject, van advies tot levering, installatie en nazorg, zijn we u graag van dienst. Wij leveren onder andere laboratoriummeubilair, koelingen, vriezers, klimaatkasten en andere thermische oplossingen. Daarbij heeft u de keuze uit standaard producten, ‘customised’ producten of oplossingen die wij volledig op maat voor u vervaardigen.

Bij Lab-App werken we met hoogwaardige materialen en staat een uitstekende service hoog in het vaandel. Bovendien bieden we onze producten en diensten aan tegen scherpe prijzen, zodat u altijd profiteert van een goede prijs-kwaliteitverhouding. Indien gewenst kunnen we altijd maatwerk leveren.

Een laboratorium is niet af met alleen maar de juiste meubels. Het werkt pas als ergonomie, uitstraling, luchtbehandeling en veiligheid perfect met elkaar in balans zijn. Een plek waar mensen geïnspireerd en gemotiveerd raken. Als totaalinrichter maakt van Lab-App op basis van uw wensen, veiligheidseisen én onze expertise uw ideale laboratorium.

 

 

Van kast tot tafel, op en top Maatwerk!


Bij Lab-App bent u dus aan het juiste adres als het aankomt op meubilair voor uw laboratorium. Vanaf het ontwerp tot het plaatsen van de meubels staan we graag voor u klaar. We hebben een groot assortiment aan producten, zodat er altijd een oplossing is die perfect past bij uw situatie. Heeft u speciale wensen met betrekking tot het op maat laten maken van uw meubilair, of komt u met standaard niet uit. Wij helpen u graag verder!!

Niet is ons te gek:

Functionaliteit en design in één meubel, in een werkruimte die naar uw wensen flexibel is in te delen. Met verplaatsbare en in hoogte verstelbare zuurkastbladen en elektra en mediavoorzieningen uit het plafond, in plaats van via kabels langs de wand en vloer. Meubels die multi-inzetbaar zijn of nét in die lastige hoek moeten passen. Het kan allemaal; Lab-app neemt al uw zorgen uit handen. Het enige wat wij nodig hebben, is een plattegrond en wij vertalen uw wensen in een laboratorium dat perfect op maat is.

Projectbegeleiding:

Gezamenlijk met u stellen wij een projectplan op, dit zal er ongeveer als volgt uitzien:

  • Intake gesprek en bezichtiging van de locatie
  • Prijsindicatie of offerte
  • Tekening in 2D of 3D van het te leveren eindproduct
  • Productie
  • Levering met eventuele gebruikerstraining

Kennis:

Ons ervaren team staat klaar om u advies en praktische ondersteuning te geven bij het implementeren van complexe, toepassingsspecifieke taken vanaf de planningsfase. Dit geldt niet alleen voor nieuwe productieprocessen, maar ook voor conversieprojecten.

Nieuwsgierig geworden naar onze custom made producten? Maakt u gerust een afspraak met een van onze productspecialisten. Wij helpen u graag verder op weg!

Onze kernwoorden:

Aandacht, Behulpzaam, Bescheiden, Fatsoenlijk, Trouw, Expertise, Persoonlijk, Kwaliteit