Uw partner in laboratoriumapparatuur

Blender Laboratorium

 

Onze stomacher is een eenvoudig te gebruiken en zeer krachtige laboratoriummenger. Aangepast aan alle soorten toepassingen en met een garantie voor optimale bacteriële extractie, is het een geweldig hulpmiddel voor laboratoriumanalyses waarbij alle risico's van kruisbesmetting worden voorkomen.

Deze stomacher garandeert een optimale extractie door de werking van zijn twee peddels. Aangepast aan elk monster (voedsel, agrarisch, chemisch, medisch, milieu) te analyseren tussen 50 ml en 400 ml, garandeert het homogenisatie in 30 tot 60 seconden.

 

 

Stomacher Laboratorium

 

Artikelnummer: 022 230

Toepassingen:

De BagMixer® 400-laboratoriumblender is een wereldwijde bestseller.
Aangepast aan elk soort monster om te analyseren tussen 50 ml tot 400 ml, garandeert dit een snelle en nauwkeurige menging van elk monster: voedsel, landbouw, chemische, medische ...

1. SNEL HOMOGENISEREN VAN MONSTERS
- Optimale bacteriële extractie
- Slechts 60 seconden om een monster te homogeniseren

2. EENVOUDIGE REINIGING
- Volledig openende deur (270 °)
- Beveiliging lekbak
- Volledig roestvrij staal

3. GEBRUIKSVRIENDELIJK
- Compact
- Instelbare mengtijd (30-210 sec. Of openloop)
- Q-Tight® sluiting: lekt niet meer naar boven 

CONTROLE
- Verstelbare snelheid, tijd en mengkracht
- Optimale bacteriële extractie in minder dan 60 seconden

PATENT: instelbare mengkracht
- Stel de mengkamer in op basis van de grootte en aard van uw monster.
- De mengsterkte kan variëren tot 28 kg stuwkracht

GEMAKKELIJK SCHOONMAAK
- Click and Clean® verwijderbare paddles

GARANTIE
- 3 jaar garantie (na registratie van het garantieformulier)
- Levenslange garantie op schokdempers
- Volledig roestvrij staal

Brochure Datasheet

 

Stomacher lab:

Ontworpen voor monstervolumes kleine tot grote volumes, Stomacher laboratoriumblenders zijn uitermate geschikt voor het snel en betrouwbaar mengen en homogeniseren van een grote verscheidenheid aan laboratoriummonsters. Onze Stomachers maken gebruik van twee gepatenteerde stampers die heen-en-weer bewegen over het monster, welke in een steriele kunststofzak zit. Verlengde garantie van 3 jaar Monsters blijven veilig in een steriele kunststof zak, waardoor kruisverontreiniging wordt voorkomen Verbeterde extractie van organismen Handsfree automatisch bedrijf Aftellen van de verwerkingstijd Programmeerbare snelheid van de roerders en tijdsinstelling De stamperbeweging van deze stomacher is ontworpen voor een maximale extractie van microörganismen uit voedingsmonsters. De stamper pletten, spoelen en circuleren het monster in de zak. Ze presteren bij veel verschillende typen voedingsmonsters met zeer uiteenlopende structuren, beter dan rechthoekige roerders. Als de organismen bij microbiologische toepassingen in voedingsmiddelen niet uit het monster worden geëxtraheerd in de suspensie, is elke daarop volgende poging ze te kweken of hun aanwezigheid waar te nemen tot mislukking gedoemd.